Uw taxateur; snel, integer en professioneel!

Voor de hypotheekadviseur: Ik verzorg op professionele wijze voor u uw gevalideerde en ongevalideerde rapporten. Mailen en binnen 2 werkdagen aanleveren is hier wѐl gebruikelijk. Tevens is er de mogelijkheid tot een “voortaxatie” zonder dat hier kosten voor in rekening worden gebracht. 95% van de verstrekte taxaties gaan via het professionele intermediair. Op verzoek verstrek ik graag enkele referenties. Ik kom graag langs voor een kennismaking! 

Voor de consument: Taxeren is een vak apart. Het naar eer en geweten waarderen van een woonhuis of bedrijfsmatig object is 1 van de moeilijkste aspecten van het makelaarsvak. 
Wij verzamelen voor u de relevante gegevens, informeren bij de gemeente over zaken als bodemvervuiling, erfdienstbaarheden, toekomstige wijzigingen in het bestemmingsplan etc. Na het pand zorgvuldig te hebben gewaardeerd op onder meer de staat van onderhoud, ligging en courantheid wordt door ons een taxatierapport opgemaakt. Dit rapport wordt door alle financiële instellingen geaccepteerd. Naast de opdrachten die via u binnenkomen, ontvangen wij tevens opdrachten van collega- hypotheekadviseurs en werken wij rechtstreeks voor bankinstellingen. 

Wilt u ons inschakelen voor een taxatie van uw object? 
Wanneer u contact met mij opneemt via 0544- 467702 of een email verstuurd naar info@pillenvanzwam.nl neem ik direct contact met u op om e.e.a. te bespreken. Voor registratienummers en kvk zie de contactpagina.