Hoi Rob,  

We willen je hartelijk danken voor je steun en inzicht bij de aankoop van ons eerste huis. Een huis kopen is een spannende gebeurtenis en zeker een eerste huis. Van begin af aan verliep het contact gemakkelijk, je bent goed bereikbaar en het informele karakter speekt ons zeer aan. Je hebt ons alles goed uitgelegd, alle vakjargon vertaald in “Jip en Janneke taal” zodat we ons geen zorgen hebben gemaakt en dat is fijn! Enige tijd na aankoop kregen we nog even een belletje van je en vroeg  je of we nog zaken waren tegen gekomen……gelukkig niet. We zullen je zeker aan anderen aanbevelen.  

 

 Groeten, Jan Willem en Medy Dirks

 

Aangekocht Leharstraat 10 Lichtenvoorde

 

Hoi Rob,

 

We willen je ontzettend bedanken voor je hulp bij de aankoop van ons nieuwe huis.

Vooral dankzij jouw kennis en ervaring bij de prijsonderhandelingen hebben wij een mooie prijs kunnen realiseren.

Je hebt ons van A tot Z, goed en erg prettig begeleid. Nogmaals heel erg bedankt en we zullen je zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

 

Groet Martin en Jolande Colenbrander

 

 

Verkocht Goudenregenstraat 38 & aangekocht Goudvinkstraat 129 Lichtenvoorde

 

In 2012 wilden wij concreet stappen zetten om een ander huis te kopen. Voor zowel de aankoop van de nieuwe woning als de verkoop van onze oude woning hebben wij Rob Pillen ingeschakeld.

 

Rob heeft van het begin af aan goed met ons meegedacht en rekening gehouden met onze uitgangspunten. Het feit dat wij voor de aankoop van het nieuwe huis afhankelijk waren van de verkoop van onze oude woning heeft hij steeds scherp in het oog gehouden. Uiteindelijk sloten de twee koopovereenkomsten naadloos op elkaar aan. Ondanks de lange adem die deze situatie met zich meebracht, was Rob Pillen altijd snel en goed bereikbaar.

 

Tijdens de aankoopbezichtigingen bleek bovendien dat Rob beschikt over gedegen bouwkundige kennis.

 

Wij hebben positieve herinneringen aan zijn persoonlijke begeleiding, deskundige adviezen en de afwikkeling van aan- en verkoop.

.

Mochten wij in de toekomst opnieuw een makelaar nodig hebben, zullen wij Rob Pillen zeker weer benaderen.

 

Als je een keer in de buurt bent, laten we je graag het eindresultaat van de verbouwing eens zien.

 

Hartelijke groeten,

 

Suzan en Patriz

 

 

Aangekocht Kloetenseweg 24 Winterswijk

 

Beste Rob,

 

Omdat we je naam al eerder positief voorbij hadden horen komen was het voor ons niet moeilijk om de keus op jou te laten vallen als aankoopmakelaar voor onze eerste koopwoning. Hiervan hebben we geen seconde spijt gehad. Het uiteindelijke resultaat in aankoopprijs mag er dan ook zijn. Vanwege je betrokkenheid, eerlijkheid en ook duidelijkheid in alles zullen we jou aanbevelen wanneer dat nodig is. Dank voor je goede hulp en begeleiding!

 

Groeten Michel Wentink & Heleen Beijers

 

 

 

Aangekocht    Iepenstraat 31 Winterswijk 

Hallo Rob,

Ik wil je bij deze heel hartelijk danken voor de aankoopbegeleiding bij mijn eerste woning.

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop je mij hebt bijgestaan in dit hele proces en met name over de aankoopprijs die je hebt weten te realiseren. Ik zal je diensten bij vrienden en kennissen van harte aanbevelen! 

Vriendelijke groet,

Rob Wentink

Aangekocht Heckinckstraat 52 Lichtenvoorde 

Hallo Rob,
 
Hierbij willen wij jou bedanken voor de inzet die jij hebt getoond tijdens de onderhandelingen voor ons huis. Voor ons was alles redelijk nieuw en jij hebt ons hierbij uitstekend geholpen. 
 
Met vriendelijke groet

Wilco van Ockenburg

Verkocht Esstraat 15 Lichtenvoorde 

Bij het verkopen van het huis van wijlen mijn schoonmoeder heeft Rob Pillen namens de erven opgetreden. Hij is betrokken en zakelijk tegelijk. In een moeilijke situatie, waarbij verschillende partijen verschillende meningen hadden heeft hij prima onderhandeld en het hoofd koel gehouden, waardoor een goed resultaat is bereikt. Bedankt, Rob!

Tom Verburg

 

 

Aangekocht: De Bevrijding 30 Aalten

 

Beste Rob,

 

Het kopen van ons eerste huis was een hele spannende maar leuke onderneming! We waren wel wat onzeker, omdat wij er weinig kaas van hadden gegeten. Jouw deskundigheid en kennis zorgde ervoor dat wij ons veel zekerder voelden en een stuk wijzer zijn geworden! Ook erg prettig dat je de onderhandelingen voor ons overnam. Dit alles heeft er in geresulteerd dat wij de trotse bezitters zijn geworden van ons droomhuis. We wonen er met veel plezier!

We hebben jouw begeleiding als erg zinvol ervaren. Je was ook erg snel in het beantwoorden van onze telefoontjes en je gaf ons steeds een duidelijke uitleg. Heel erg bedankt voor je ondersteuning!

 

groetjes Eelco en Anne-Marie

 

 

Aangekocht: Vredensestraat 56 Winterswijk

 

Hallo Rob,

 

Via mijn hypotheek adviseur ben ik in contact gekomen met Rob Pillen Makelaardij. Rob heeft mij als starter goed voorzien van duidelijke informatie en advies. Rob is mee geweest naar 3 woningen en heeft ze van onder tot boven geïnspecteerd. Ook met de onderhandeling heeft Rob zeer goed werk geleverd, en zijn we zelfs onder de beoogde aankoopprijs uitgekomen. Al met al was het een prettige samenwerking en kan ik Rob Pillen Makelaardij & Taxaties iedereen aanbevelen.

Rob, nogmaals bedankt voor je hulp bij het kopen van mijn eerste huis!

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Tankink

 

Verkocht: Heijdenrijck 101, te Groenlo

 

Beste Rob,

 

We zijn inmiddels gesetteld in Enschede en langzaam te beseffen dat we een nieuwe stap kunnen zetten. Het heeft lang geduurd, en we hebben wat water bij de wijn moeten doen, maar gelukkig toch nog verkocht. Bedankt voor de werkzaamheden en het geduld.

Groetjes Laura en Edwin

 

 

Aangekocht: Prins Bernhardweg 4 Lochem

 

Beste Rob,

 

Bij deze wil ik je bedanken voor de deskundige begeleiding bij de aankoop van mijn huidige appartement in Lochem. Zonder jou had ik me geen raad geweten in het land van een huis willen kopen, de vaktaal in het (voorlopig) koopcontract, enz. Niets was jou teveel. Ik kon je met welke vraag dan ook bellen of e-mailen en ik had altijd snel een antwoord terug. Je hebt zelfs vanaf je vakantieadres een bod voor mij uitgebracht, wat ik zeer waardeerde.

 

Nogmaals bedankt voor jouw begeleiding en ik kan iedereen aanraden om jouw hulp in te schakelen bij de koop van een woning! Mocht ik zelf in de toekomst weer een makelaar nodig hebben, dan weet ik je te vinden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Linda Penterman
Aangekocht: Hakkelerkampstraat 42 Winterswijk

 

Beste Rob,

 

Ik kan er niet meer van maken dan dat ik ontzettend tevreden ben over de manier van werken.

Ik ben van begin tot eind tot in de details super geholpen, ik ben er erg blij mee!

Nogmaals, ontzettend bedankt voor alle hulp bij de taxatie en aankoop van mijn huis!

 

Met vriendelijke groet,

Koos en Nickay

 

Aangekocht: Emmastraat 5 Aalten

 

Beste Rob,

 

Bedankt voor de uitstekende begeleiding inzake de aankoop van de emmastraat 5 in Aalten. We zijn zeer tevreden over de manier waarop je ons te woord hebt gestaan en de uitleg over de diverse zaken. Ook de attentie na de overdracht was zeer welkom.

 

Met vriendelijke groet,

Fam.Muller

Aalten

 


Verkocht: Meerkoet 38, Lichtenvoorde

Beste Rob,

Ook over de manier, waarop de verkoop gegaan is, ben ik heel tevreden. Ik weet nu dat er een groot verschil is in makelaars. Nogmaals mijn complimenten en dank voor het zo goed laten verlopen van de verkoop van het huis op de Meerkoet.

Vriendelijke groet,

Ine Bruins

Aangekocht: Saturnus 10 Lichtenvoorde

 

Rob Pillen Makelaardij; een betrouwbaar persoon met veel kennis van zaken, zowel op financiëel gebied als op bouwkundig gebied. Een man van zijn woord met veel geduld en tijd voor zijn cliënten. Vragen worden snel beantwoord, ofwel per mail maar voornamelijk telefonisch. Mede dankzij zijn expertise hebben wij een miskoop kunnen voorkomen en zijn we nu heel gelukkig met ons nieuwe huis. In de toekomst sluiten wij zeker niet uit ooit nog van zijn diensten gebruik te maken en we raden hem onder toekomstig huisbezitters zeker aan.

 

Groetjes M&M