Neem Rob Pillen mee als uw persoonlijke aankoopadviseur!

Het kopen van een nieuwe woning heeft niet alleen betrekking op een financieel aspect. Het is tevens een emotionele gebeurtenis. Niets is vervelender dan achteraf geconfronteerd te worden met onaangename verassingen. Het geeft een zeker gevoel wanneer u zich bij een dergelijk grote stap laat adviseren en begeleiden door een vakkundig makelaar.

Wat kan hij voor u betekenen?
Indien u geïnteresseerd bent in een woning gaat wordt u begeleid bij de bezichtiging. Er wordt net zolang gezocht tot de woning is gevonden én gekocht, die aan al uw wensen voldoet. De woning wordt tijdens de bezichtiging kritisch bekeken en de noodzakelijke informatie (bodem, erfdienstbaarheden etc.) wordt opgevraagd. Als plaatselijk bekende kan Rob Pillen u onder andere informatie geven over de buurt, het bestemmingsplan, eigendomsrechten, vereniging van eigenaren, de faciliteiten in de omgeving enzovoort. Desgewenst wordt vóór de koop een bouwtechnisch onderzoek gerealiseerd. Onderhandelen wordt in nauw overleg met u verricht. Is de koop rond, dan wordt het koopcontract nauwkeurig bekeken en worden er de juiste bepalingen in vermeld. U moet de akte immers met een gerust hart kunnen tekenen!
Wilt u meer informatie over het kopen van een woning via dit kantoor of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Stuur een mailtje of bel ons even!